Qui són la ràbia, el tifus i el còlera?

La ràbia, el tifus i el còlera és l’espai d’una estrella mediàtica de la crònica periodístico-literària, plè d’informacions irrellevants i opinions contradictòries, per satisfer la curiositat malaltissa que la plebs humana acostumem a tenir cap a fets com el patiment dels altres… en aquest cas, la guerra de l’Afganistan.

El fet que aquesta estrella sigui nascuda a la bonica vil·la d’Igualada, li dóna la possibilitat de dir que fins que no va poder decidir ella soleta es va dedicar a una vida, educació i felicitat pueblirina que l’ha portat a observar el món amb aquesta pàtina pagesa i miradora de melic provinent de la pintoresca contrada i altres del voltant, i que ja no es treurà mai més, per més que provi de desaprendre.

Va començar a viatjar amb un Kadett familiar reciclat anomenat Gàndalf que morí per un sobreescalfament. Posteriorment va ser ella la que quasi mor a mans d’un Aragorn que li va trencar el coll i la va mantenir un any en conserva, fins que va decidir que els avions ja no li feien por, i un cop sentides i escoltades totes les històries de la guerra de la seva vistosa capital de comarca, va decidir aprendre a parlar estrany per sentir les històries dels altres… ara es dedica a furtar-les i explicar-les com si fossin seves.

3 responses to “Qui són la ràbia, el tifus i el còlera?

  1. un altre pagés igualadí

    jajaja…caram si q vas forta!! …ja deus haver arribat oi..per quan la propera conferència sobre la poesia persa aqesut cop eh!! …tenim unes birres pendents!

    • Si no em dius qui ets o no em truques al mòbil no farem birresssssss… jejeje… sí, ja soc aquí, i em penso que ja se qui ets!

  2. Oh, oh, benvolguda E. jo us he retrobat primer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s